A történetre fókuszál a Star Wars Outlaws új előzetese

A játék történetéről és karaktereiről mesél a Ubisoft Star Wars játékának előzetese.

Star Wars Outlaws

Forrás: Ubisoft

Még 2021 elején jelentette be a Lucasfilm Games, hogy a Ubisoft Massive egy új nyitott világú és történetorientált Star Wars játékon dolgozik. A játékot végül 2023-ban leplezték le hivatalosan a Ubisoft Forward show keretében. A Star Wars Outlaws akkor egy CGI előzetest kapott, illetve a játékmenetbe is betekinthettünk. A történet időben A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között játszódik, főszerepben Kay Vess kis csapatával. Egy igazi alvilági, gazfickós történet lesz a játék, amelyben a kezdő csempész, Kay próbál a galaxis szindikátusainak világában boldogulni. A kánon számos ismert világa bejárható lesz, de új bolygókat is kapunk majd, továbbá űrhajókat is irányíthatunk.

A játék történetéről és karaktereiről viszonylag keveset tudtunk meg, a Ubisoft fejlesztői apró infókat osztottak meg a játékról az elmúlt bő egy évben. Hivatalosan csak annyit tudtunk eddig, hogy valamikor 2024 folyamán érkezik, de pontosabb megjelenési dátumot nem közöltek. A Ubisoft viszont múlt héten belengette, hogy április 9-én, este 6-kor egy új előzetest tesznek közzé, amely a játék történetére fókuszál.

Az előzetes itt tekinthető meg.

Szindikátusok a Galaktikus polgárháborúban

A játék Snowdrop motorjával készült előzetesben láthatjuk a galaxist uraló szindikátusokat, név szerint a Pyke szindikátust, a Vörös hajnalt és a huttokat. Továbbá említik a Zerek Besh nevű bűnszervezetet, amelyet eddig csak A vörös uralom képregényekből ismerhettünk. Az ő vezetőjük egy bizonyos Sliro, aki a játék főgonosza lehet. A főszereplő Kay Vess korábban keresztbe tett a bűnszervezetnek, de most megbízzák egy új küldetéssel, amely minden eddiginél nagyobb zsákmányt ígér hősünknek és kis csapatának. A játék története tehát ennek a kincsnek a megszerzéséről fog szólni, igazi csempész kalandban lehet részünk, a klasszikus trilógia ezen időszakában. A kaland során eljutunk megannyi világba, köztük a Tosharán, a Kijimin és Jabba palotájában is látogatást teszünk majd. Megcsodálhatjuk a karbonitba fagyasztott Han Solót, vagy A Mandalóriban látott krayt sárkányt is. Az előzetes többet nem nagyon árult el a történetről, de remekül felvázolta a cselekményt.

A Ubisoft végre nem csak a történetet, de a megjelenési dátumot is felfedte. Eszerint 2024. augusztus 30-án érkezik a Star Wars Outlaws PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S konzolokra. Az előrendelés mától él, az alapjáték 69,9 euróba, vagyis közel 27 ezer Ft-ba fog kerülni. Lehetőség van Gold és Ultimate csomagokat is vásárolni nagyobb összegekért. Ezek különböző extra külcsíneket és a Season Passt is tartalmazzák, amellyel hozzáférhetünk a később érkező sztori DLC-khez. Azonban jó hír, hogy a Star Wars Outlaws már a megjelenés napján bekerül a Ubisoft+ előfizetői szolgáltatásba, így akár olcsóbban is hozzáférhetünk a játékhoz. Akik igénybe veszik a nagyobb csomagokat vagy a Ubisoft+ szolgáltatást, azok három nappal korábban, augusztus 27-én hozzáférhetnek a játékhoz.

Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft

About Author

Vélemény, hozzászólás?