Zajlanak a Rossz Osztag harmadik évadának utómunkálatai

Részlet a Bad Batch (Rossz Osztag) plakátjáról

Végre kaptunk egy kisebb helyzetjelentést a Rossz Osztag (The Bad Batch) utolsó évadának állásáról.

Nagy a csönd a Rossz Osztag (The Bad Batch) harmadik évadának munkálatai körül a Star Wars Celebration óta. A rendezvényen még áprilisban jelentették be, hogy javában készül a következő évad, mely egyben az utolsó is lesz. A Celebration szerencsés látogatói a bejelentés mellé láthatták az első kedvcsinálót is, mely aztán később a különböző videómegosztó portálokon is kikötött, viszont hivatalosan még azóta sem elérhető, sőt jóformán semmilyen hír nem érkezett a projekt felől. Most Jennifer Corbett, a sorozat vezető-írója és executive producere osztott meg a Twitteren/X-en egy kisebb helyzetjelentést, miszerint a munkálatok utolsó fázisába léptek.

„Koccintsunk a The Bad Batch utolsó keverési szakaszára! Micsoda öröm nézni Davidet és csapatát akcióban! Alig várom, hogy mindannyian lássátok, mi vár rátok az utolsó évadban!” – írta Corbett a bejegyzésében.

A képen látható még Brad Rau, a sorozat egyik fő alkotója és rendezője, illetve David Collins hangmérnök is. A sok hallgatás után ez ugyan biztató hír, de még ezzel együtt is kérdéses, hogy jövőre láthatjuk-e az új évadot. Jelenleg óriási a bizonytalanság minden Star Wars-sorozat terén, olyannyira, hogy konkrétan még semmilyen biztos bejelentés nincs a jövő évre nézve. Az animációs projektek pedig általában háttérbe szorulnak, így ha valamiket tolni kell, akkor valószínűleg a Rossz Osztag bizonyosan köztük lesz. A második évadot is kétszer tolták el, ráadásul úgy, hogy ahhoz már volt fix dátum és ütemterv is. Eredetileg még idén meg kellett volna kapnunk a Skeleton Crew-t, amit a pletykák szerint jelenleg egy évvel eltoltak. Elviekben kész van a The Acolyte, melyhez a Celebrationön szintén kaptak előzetest a rajongók, de ezen kívül szintén homály fedi, hogy mikor is kaphatjuk meg, mindenesetre az eredeti tervek szerint valamikor 2024 tavaszán kéne. A munkálatok helyzete alapján ezeken kívül még az Andor második évada jöhetne jövőre, de a hollywoodi sztrájkok hatása miatt ez is könnyen áttolódhat 2025-re.

Rossz Osztag The Bad Batch

About Author

Vélemény, hozzászólás?