Előzetest kapott a Rossz Osztag utolsó évada

Végre kiderült mikor érkezik a Star Wars: Rossz Osztag záró szezonja, a kedvcsináló alapján pedig jobb, ha megkapaszkodunk, rázós útja lesz a Martalócnak és legénységének.  

Rossz Osztag

Forrás: StarWars.com

Végre kiderült, mikor érkezik a Star Wars: Rossz Osztag záróévada, a kedvcsináló alapján pedig jobb, ha megkapaszkodunk, rázós útja lesz a Martalócnak és legénységének.  

A Rossz Osztag, vagyis a The Bad Batch harmadik, s egyben utolsó évada február 21-én debütál majd a Disney+-on, ráadásul rögtön tripla epizódos nyitánnyal! Üröm az örömben, hogy ezúttal 16 rész helyett 15-el kell majd beérnünk, de az előzetest látva nincs miért aggódni. Ideje volt már, hogy megszólaljon a Lucasfilm, a szűk két perces kedvcsináló viszont megérte a várakozást. A képsorokon feltűnik szinte minden karakter akit a sorozat eddig megmozgatott, így természetesen Omega és a 99-esek, a láthatóan Tech helyére beugró Phee Genoa és Fennec Shand is központi szerepet kapnak, ahogy Palpatine Tantiss-hegyi mesterkedései is, sőt egy lehetséges klónlázadás szele is a levegőben kering. Az előzetes vége felé ráadásul egy meglepetés karakter is beköszön A klónok háborújából, de őt nem lőnénk le, előbb mindenképpen nézzétek meg saját szemetekkel:

Az előzetes magyar felirattal:

Asajj Ventress él! Ez főként azokat érheti meglepetésként akik szorgosan követik a kánont, s így például olvasták a Sötét tanítvány című regényt Christie Golden tollából. A könyv érzelmes lezárásában ugyanis már utolsó útjára kísérhették a rajongók Dooku gróf volt tanítványát, aki így mozgóképen kívül íródott ki a messzi-messzi galaxis történetéből, sokak nagy bánatára (a sorozatban pedig egyszerűen nem tudjuk meg, mi lett vele). A könyv alapsztorija eredetileg nyolc részt ölelt volna fel A klónok háborúja utolsó évadaiban, de ezek végül sosem készültek el, csupán félkész modelleket és pár nyers jelenetet láthattunk belőlük. Mivel a Star Wars: Rossz Osztag története már jóval ezek után játszódik, így Ventress felbukkanása okozhat némi zavart az Erőben, Brad Rau rendező gyorsan elébe is ment a találgatásoknak.

„Imádjuk Asajj Ventresst. Ő egy olyan karakter, akiről már régóta szerettünk volna többet elmesélni” – mondta a StarWars.com-nak. –„Nem akarunk elrontani semmit és szeretnénk, ha tudnák a rajongók, hogy minden ami történni fog Ventresszel az összhangban lesz a Sötét tanítvány eseményeivel.”

Rossz Osztag Ventress
Forrás: StarWars.com

Az előzetes mellé egy hangulatos posztert és megjelenési ütemtervet is kaptunk, mely alapján a fináléra május elsején fog sor kerülni. A részek a következőképpen alakulnak majd:

  • Február 21.: 1. (Confined), 2. (Paths Unknown) és 3. (Shadows of Tantiss) epizódok
  • Február 28.: 4. epizód (A Different Approach)
  • Március 6.: 5. epizód (The Return)
  • Március 13.: 6. (Infiltration) és 7. (Extraction) epizódok
  • Március 20.: 8. epizód (Bad Territory)
  • Március 27.: 9. epizód (The Harbinger)
  • Április 3.: 10. (Identity Crisis) és 11. (Point of No Return) epizódok
  • Április 10.: 12. epizód (Juggernaut)
  • Április 17.: 13. epizód (Into the Breach)
  • Április 24.: 14. epizód (Flash Strike)
  • Május 1.: 15. epizód (The Cavalry Has Arrived)

Ti mit gondoltok Ventress visszatéréséről?

About Author

Vélemény, hozzászólás?