Az első adag Star Wars-könyv már el is tűnt, hamarosan újabbak távoznak a Szukits kínálatából

A Szukits Kiadó kéthetente, csoportonként vezeti ki kiadványait, év végéig megy végbe a teljes kivonás.

Sávosan vezeti ki Star Wars-kiadványait a Szukits Kiadó. Az első húsz kötet október 14-én éjfélkor már eltűnt a webshopból. A következő adag 28-án távozik.

Ahogyan még februárban bejelentették, a kiadó teljes mértékben felhagy a Star Wars-könyvek és képregények kiadásával. Év végével a korábban megjelent termékeik forgalmazása is megszűnik. Nyáron megjelentek az utolsó, a Szukits gondozásában készült regények, az X-szárnyú könyvsorozat harmadik is negyedik része. A képregények utolsó darabjai már áprilisban megérkeztek.

A kötetek kivezetését a Szukits sávokban valósítja meg. Jelenlegi állás szerint kéthetente húsz kötet kerül le a webshopról, jellemzően tematikus csoportosításban. Elsőként főként a 2015-ben indult képregényes fősodor kötetei távoztak, kiegészülve olyan egyrészesekkel, mint a Lando, a Han Solo: Birodalmi kadét, vagy a Széthasadt Birodalom.

A Szukits ezeket a köteteket vezeti ki legközelebb, október 28-án.

A következő adag október 28-ig elérhető, és főként regények kaptak benne helyet, például filmadaptációk és hozzájuk kapcsolódó kötetek, mint a Lázadás hajnala, a Koréliai hajsza, vagy a Végső dobás. De a hamarosan felszívódó kiadványok sorát erősíti a Doktor Aphra audiodráma átirata, a Galaxis peremén kötetek, illetve az Obi-van és Anakin képregény is.

A kivezetés előtt álló kategória ezen a linken elérhető, mely rendszeresen frissül a soron következő kiadványokkal. Érdemes figyelni, melyik kötet mikor tűnik el, hiszen ezek többé nem lesznek hivatalos módon beszerezhetők. Ezen felül a kivezetést megelőző utolsó napokban jelentős kevezménnyel lehet őket megvásárolni, ha esetleg hiányozna még valami a gyűjteményből.

About Author